Sales support specialist Duitsland

Wie zoeken we?

Voor mijn cliënt een Fashion Footwear Brand zijn wij opzoek naar een INTERNATIONAL SALES SUPPORT. Het supportteam is nieuw binnen het bedrijf. Dit team is de spin in het web van hun organisatie en heeft als taak om het sales proces achter de schermen in goede banen te leiden. Naast het managen van het administratieve ordering en leveringsproces, heeft dit team ook direct telefonisch en digitaal contact met de klant en weet het service momenten om te zetten naar sales opportunities. 

Voor dit team hebben we onlangs al een aantal nieuwe mensen aangenomen maar we zoeken nog een gedreven en proactieve SALES SUPPORT SPECIALIST DUITSLAND, die nauw samenwerkt met onze sales team in Duitsland en onze Duitse klanten verrast met onze super coole digitale marketingtools en het als een uitdaging ziet om hiermee sales te genereren.

Spreek je vloeiend Duits? Ben jij administratief sterk en heb je een commerciële blik? Ben je ook positief ingesteld en service gericht? Kun je goed met digitale media omgaan? Heb je affiniteit met mode en wil je werken in een enthousiast en gedreven team? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

Wie zijn wij?
Dit Fashion Footwear Brand ontwerpt  produceren, coole sneakers en on-trend boots en leveren deze wereldwijd aan B2B en B2C klanten. 

Van origine zijn we een Brabants familiebedrijf. Dat merk je meteen want de sfeer is open en ontspannen maar wel met een enorme drive en business focus. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kaatsheuvel. 


Wat ga jij doen?
Je bent verantwoordelijk voor het orderverloop vanaf het moment dat een order geplaatst is tot aan het moment van levering aan de klant. Je hebt overzicht op de supply chainje herkent kansen en je signaleert stagnaties. Je werkt nauw samen met onze sales agent in Duitsland, onze merchandiser, ons finance team en met externe logistieke partners. Je bent het eerste aanspreekpunt voor Duitse klanten m.b.t. het orderproces, artikelinformatie en levertijden. Je bewaakt de klanttevredenheid.

 

Wij vragen iemand:

 • die de Duitse taal beheerst in woord en geschrift en de Duitse cultuur begrijpt;
 • met een hbo werk- en denkniveau;
 • die de vertaalslag kan maken van cijfers naar business;
 • die proceskennis heeft en ervaring heeft met het werken met een ERP systeem;
 • die snel kan schakelen en stressbestendig is;
 • die dynamisch, flexibel en gedreven is en goed vooruit kan kijken;
 • die georganiseerd is en niet alleen een helikopterview heeft maar ook oog voor detail;
 • met goede communicatieve vaardigheden, zowel intern als extern; 
 • met affiniteit voor digitale media;
 • met een warme persoonlijkheid, die makkelijk contact legt met klanten via de telefoon;
 • die van mode houdt en een commerciële vertaling weet te maken.

 

Wat bieden wij:
Een uitdagende, afwisselende functie binnen een jong en ambitieus team in een informele werkomgeving. Let wel, dit een full time job op het hoofdkantoor in Kaatsheuvel.

 

Heb jij interesse in de Sales Support medewerker rol

Stuur dan je CV naar: frenzyvandenberg@for-believers.com | +31610890991